Sve za djecu, djecu ni za što!

Gordana Pasanec:

ČESTITKA DONOSITELJIMA NOVOG ZAKONA O UDOMITELJSTVU

Jučer je u Saboru odlukom većine prisutnih (72 glasa ZA) usvojen novi Zakon o UDOMITELJSTVU.

Čestitam vladajućoj koaliciji, čestitam “štićenici- ministrici” Nadi Murganić, čestitam vladajućoj stranci i apeliram da konačno shvate kako je vrijeme da D izbace iz svoje kratice, jer gospodo draga ponovno ste, po tko zna koji put ,dokazali kako ne shvaćate pojam DEMOKRACIJE.
Neprihvaćanjem Amandmana na pravo usvojenja istospolnim i neformalnim zajednicama samo ste dokazali svoju neukost i primitivizam te nastavili tiraniziranje po sistemu “bit’ će tako kako ja kažem”!

Podsjećam vas da 98 % djece koja čekaju na udomljenje IMAJU RODITELJE koji su po vašim mjerilima – heteroseksualni, većinom vjernici.
Da li znate da su neki od tih roditelja svoju djecu seksualno zlostavljali, neka su silovana od strane baka i djedova, neka su se budila uz svakodnevne šamare samo za “dobro jutro”, neka su danima bila zatvorena u sobi bez hrane, sjedeći u svom izmetu.
Da li znate da neka djeca promijene i po nekoliko obitelji, te se na kraju vrate u ustanovu odgajateljima koji su uložili sve svoje emocionalne, moralne i stručne potencijale da im vrate vjeru u život i izvedu ih na pravi put, a vi dovedete na TV dvije djevojke željne pažnje da te iste institucije “popljuju”.
Da li znate da među nama živi predivna žena i majka koja je djetinjstvo do svoje 9 – te godine provela ispd kuhinjskog stola!?
Izlazila je van samo kad bi velika heteroseksualna mater pokucala da je vrijeme da ode susjedu po vino, dok su se istovremeno u njenoj sobi mijenjale “mušterije”.
Da li znate da djeca koja su usvojena od strane istospolnih zajednica odrastaju zdravih nazora, puna ljubavi i razumijevanja jer su im to usadili roditelji koji su prošli teško razdoblje odbacivanja i neprihvaćanja u društvu i vlastitoj obitelji. A nikada nisu MRZILI NITI OSUĐIVALI!

Da li znate koliko među vama u Saboru sjedi zastupnika koji su osuđivani i prijavljivani zbog fizičkog zlostavljanja žene, djevojaka i vlastite djece?
Da li znate koliko među vašim kolegama i članovima ima onih koji žive u “zdravim” bračnim zajednicama prikrivajući od obitelji i društva vlastitu seksualnu orijentaciju?
Da li znate koliko je među vama muških kolega koji vole mlade dječake?
Ne znate, ili šutite jer “šutnja je zlato”.

Zato, čestitam još jednom na vjerodostojnosti primitivizma i neukosti.

Svemu dođe kraj. Samo je pitanje koliko će se dugo liječiti posljedice vaše gluposti.

 

Podijelite:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *