Car je gol!

20.03.2018.

 

VIDRA danas učinila još jedan korak u mukotrpnom nastojanju brisanja stigme koju godinama nosi velika većina nas samozatajnih, časnih bivših branitelja, nametnute nasilnom i brutalnim ponašanjem plaćenika šatoraša. Ljaga koju su nam prišili u svom nezakonitom, brutalnom i rušilačkom pohodu u Savskoj 66 teško se pere. A sve neformalne informacije o tome da ih snažno podupire, pazi, mazi, a navodno i plaća i sam gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, kako se čini, bile su istinite. Danas je Bandić javno, jasno i glasno potvrdio da to možda i nije prazna priča. Kako inače rastumačiti njegove primitivno prostačke, otvorene napade na sve nas koji nismo podržavali hordu rušitelja hrvatskog ustavnopravnog poretka, nismo im stali uz bok, koji smo sa gađenjem promatrali njihovo divljanje, osuđivali njihove otvorene prijetnje i ucjene? Kako rastumačiti Bandićev današnji histerični pokušaj negiranja činjenice da su uz njegove štićenike šatoraše postojali i neki drugi branitelji nego činjenicom da pokušava zaštititi svoje ljubimce?

Naš civilizacijski i kulturni odmak od Bandićevih “heroja”, te naše otvoreno svrstavanje uz slobodnomisleće građane oholi je gradonačelnik sa ogromnom dozom primitivizma (očekivano) okarakterizirao izdajom. Arogantno i vrlo promišljeno, iako  prozirno i jadno, javnosti pokušava uvaliti nešto u što valjda više ni on sam  ne vjeruje – šatoraši su jedini pravi branitelji, heroji, vitezovi i sveti spasitelji Hrvatske pred kojima svi trebamo pasti ničice i ljubiti im svaku stopu. I nastaviti ih plaćati, naravno. I ne može i ne smije postojati nitko osim njih. Oni su uz njega i, naravno, oni su njegovi. Mi ostali veterani i bivši branitelji, u stvarnosti ogromna većina, sudeći prema Bandićevom današnjem javnom performansu samo smo lažnjaci, samoprozvani fol veterani i branitelji, naglo isplazili duhovi.  Mi ne postojimo, a ako se na sve ipak fantomski pojavimo i ajme užasa! stanemo na stranu obespravljenih, pokradenih i prevarenih građana koji opravdano prosvjeduju protiv zagrebačkog tutora Bandića, uvrede nemilice pršte na sve strane. Javno, bez ustezanja, sa ogromnim, očito urođenim smislom za prostakluk NAS, po njemu provokatore i lažljivce, naziva ni manje ni više nego zločincima balvanašima! I to je po njemu u redu i sasvim je normalno da nas pljuje i vrijeđa, jer on, kako sam izjavljuje, priznaje samo prave branitelje, a mi to nismo. I naravno da se ne namjerava ispričati za sve izgovorene gadarije jer mi to ne zaslužujemo. On nas ne priznaje!

Bili smo duboko svjesni da je Bandić prepun iznenađenja, no danas je nadmašio sva naša očekivanja. Javno nas pljujući i odbijajući se ispričati za monstruozne uvrede kojima nas danima obasipa, sam je javno i pred kamerama pokazao i dokazao da je baš ono što i sami već odavno tvrdimo : dno dna.

………………………………………………………………..

Cijeli tonski zapis Bandićevog “ugodnog časkanja” sa  presjednicom VIDRAe Vesnom Grgić:

https://soundcloud.com/zg-magazin/akti-gradonacelnika-i-presedan).

Podijelite:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *